Brengt de koffiebar van 't stad naar Heide!

810de10b-e43b-45f4-9568-000a38312b80.jpg

— Story —

 
 

Keep it simple,

make it special

Na 7 jaar hart en ziel te hebben gegeven in de jeugdzorg, broeide de zin om te ondernemen beetje bij beetje. Na mijn bijberoep in het maken van gepersonaliseerde taartjes ‘Layers of chocolate’ en pop-up zomerbar ‘B’artist’, voelde ik me klaar voor een groter avontuur. De gezellige koffiebar van t’ stad naar Heide brengen! 

Rond de quote ‘keep it simple, make it special’ probeer ik de zaak op te bouwen. Het interieur is gemaakt uit simpele ruwe materialen die we een nieuw leven hebben gegeven. Onze ingrediënten zijn eenvoudig, maar worden creatief gebruikt. Mensen moeten ‘goesting’ krijgen om eraan te beginnen, zodra het eten geserveerd wordt. Er wordt bewust met eten omgegaan, maar niet bezuinigd op een extraatje om het gerecht 'af' te maken. Dat is de visie waar ‘Heide city’ rond draait. 

Heide city biedt je een gezonde balans aan in eten. Een ontbijt en lunch waar veel van onze dagelijks noodzakelijke voedingsstoffen in verwerkt zitten. Een gezonde hap, waar vooral groentjes de hoofdrol krijgen, en vlees, koolhydraten, vetten en suikers een bijrol spelen. Het is geen zonde om af en toe iets zonder vlees te eten, daarom zijn er in onze menu ook vegetarische en veganistische opties. 

Op de werkvloer is een gezonde etenstijl erg belangrijk, maar jammer genoeg gaan veel mensen voor de snelle hap. Heide city wil je helpen om snel maar ook gezond te eten op de werkvloer. Contacteer ons en je ontbijt of lunch staat voor je klaar. 

Hopelijk kan ik u snel verwelkomen in ‘Heide city’!